KONTAKTUJTE NÁS

mrazek BB, ZA, NR, TN, KE, PO
Ing. Mário Mrázek
Mobil: 0917 233 640
mmrazek@anatex.sk
andrej BB, NR
Ing. Andrej Neuschl
Mobil: 0917 990 175
aneuschl@anatex.sk
danisovicova BA, TT
Katarína Danišovičová
Mobil: 0917 233 654
kdanisovicova@anatex.sk
petrovicova BA, TT
Lucia Petrovičová
Mobil: 0917 233 657
lpetrovicova@anatex.sk
Reklamné predmety pre každého
chranena-dielna

KATEGÓRIE BLOGU

Aké reklamné predmety vybrať?


Ako dostať Vašu firmu priamo na stôl klienta?


Ruku na srdce, koľkí z nás majú nevysvetliteľné puto so svojim obľúbeným hrnčekom, tak prečo toto puto nevyužiť v prospech Vašej spoločnosti? Vieme ako sa čo najefektívnejšie a nenútene dostať na pracovisko alebo do domácnosti Vášho stáleho alebo potencionálneho klienta.

Čítať ďalej...

S pomocou štatistiky je jednoduché klamať...


Reklamné kalkulačky sú stále jedným z najväčších lídrov v reklamných predmetoch. Sú základným nástrojom v celom našom akademickom, profesijnom a osobnom živote. Od študentov, učiteľov, obchodníkov, manažérov a rôznych iných profesií, každý potrebuje kalkulačku v určitom časovom okamihu. Podarovať kalkulačky s vlastným logom pre obchodných partnerov a klientov Vám zabezpečí vysokú efektivitu propagácie Vašej firmy.

Čítať ďalej...

Reklamné predmety bojujú proti stresu


Súčasná doba je rýchla a pri našom hektickom živote, sme vedome ale aj nevedome vystavení dennodennému stresu. Antistresové reklamné predmety sú vysoko efektívne propagačné predmety, ktoré sú momentálne jedným z najobľúbenejších produktov v reklamnom priemysle! A rozhodne to nie je len sezónny hit.

Čítať ďalej...

S týmto reklamným predmetom to máte v suchu


Reklamné dáždniky právom patria do skupiny vysoko efektívnych propagačných predmetov, pretože poskytujú veľkú plochu, na ktorú je možné potlačiť dostatočne viditeľné logo a váš odkaz. Je len na Vás aký dáždnik si vyberiete, každý sa počas daždivých dní zíde. V ponuke je na výber obrovský sortiment dáždnikov. Od mini skladacích dáždnikov pre klientov na cestách, elegantné, športové, detské, až po golfové dáždniky s veľkosťou XXL. Väčšina našich reklamných dáždnikov má automatické otváranie a sú odolné proti vetru. Rúčky môžu byť drevené alebo plastové.

Čítať ďalej...

Kalendár = 365 dňový reklamný maratón Vašej značky


Jedným z najčastejšie používaných a nadčasových reklamných predmetov je kalendár, ktorý už desaťročia slúži ako cenný prostriedok na podporu firemnej značky. Aj v dobe digitalizácie je tu stále s nami, používame ho na sledovanie schôdzok, pripomína nám dôležité udalosti a celkovo slúži ako užitočná a praktická pomôcka v našom každodennom živote. Nehovoriac o tom, že motívy kalendárov nám bezpochyby skrášľujú a zútulňujú buď pracovisko, alebo domácnosť.

Čítať ďalej...

Reklamný predmet, ktorý sa zavesí na vášho klienta a už ho nepustí


Ak hľadáte reklamné predmety s dlhšou životnosťou, investujte do produktu, ktorý poskytuje praktické využitie a je dlhodobým reprezentantom vašej spoločnosti. Jednými z nich sú bezpochyby kľúčenky a prívesky. Na výber máte od malých bateriek, cez kompasy, zľavové karty, otvárače, žetóny do nákupných košíkov alebo z tých najmodernejších sú to mini USB kľúče. Samostatnou kapitolou sú prívesky so suvenírmi a bezpochyby sú jedným z najpopulárnejších reklamných predmetov.

Čítať ďalej...

BLOG

NESTRÁCAJTE ČAS, ZAVOLAJTE NÁM

mrazek

Banská Bystrica, Žilina, Nitra, Trenčin, Košice, Prešov

Ing. Mário Mrázek
Mobil: 0917 233 640
mmrazek@anatex.sk

neuschl

Banská Bystrica, Nitra

Ing. Andrej Neuschl
Mobil: 0917 990 175
aneuschl@anatex.sk

danisovicova

Trnava, Bratislava

Katarína Danišovičová
Mobil: 0917 233 654
kdanisovicova@anatex.sk

danisovicova

Trnava, Bratislava

Lucia Petrovičová
Mobil: 0917 233 657
lpetrovicova@anatex.sk