55
VARÍME V ZNAMENÍ MESIACA
S24
230 x 140 mm
29
SK
20
KATOLÍCKY KALENDÁR
S25
220 x 165 mm
15
SK
20
2,50 €
2,40 €
Varíme v znamení
Mesiaca
2021
Ako sa starat’ o svoje zdravie v súlade s fázami Mesiaca
42.
týždeň
2021
Pondelok
Utorok
Streda
Štvrtok
Piatok
Sobota
nedeľa
18
Lukáš,Lukas,Lucas
pečeň,žLčník
!mäso,vyprážané jedlá,
mäsovévýrobky!
MLR,púpavový
19
kristián
pečeň,žLčník
!káva,vyprážané jedlá,mlieko,
čokoláda!
MLR, jablčník, ľanový
KD II.
20
Vendelín
čReVá
!mäso,kysnutépečivo, sladkosti!
krušina jelšová,dubovákôra,
enzymatickýčaj
ZD III.
21
Uršuľa
čReVá
!mäso,kysnutépečivo, sladkosti!
harmanček,enzymatickýčaj
22
Sergej
čReVá
!mäso,kysnutépečivo, sladkosti!
krušina jelšová,harmanček,
enzymatickýčaj
23
Alojzia
obLičky,MočoVéceSty
!káva,mlieko,mäso,citrusové
plody, sladkosti!
rebríček,praslička
24
kvetoslava
obLičky
!káva,mlieko,mäso,citrusové
plody, sladkosti!
urologickýčaj
V tomto týždni počas aktivizácie pečene a žlčníka jedzmemálo. žlčník a žlčovody prečistíme olivovým
olejomscitrónoma jablkami.pimehorkéčaje (zemežlč,horec).Vobdobísplnusaaktivizujúčreváazároveň
dominuječinnosťhrubéhočreva. Ječasnačrevnéhĺbkovéočistyadetoxikácie,ktorébudúmaťnajsilnejší
účinoknacelýorganizmus.Vhodnésú jedlázošošovice,pohánky,mrkvovéakapustovépolievky,acidofil-
némliekonaudržaniezdravejmikroflóryčriev.Vyhnimesamäsuasladkostiam.cvičmenaťahovaciecviky
nachrbticu,čímpomôžemeajobličkám.počas ichaktivizácie jedlánesolímeanekoreníme.pimeurologic-
kýčajačistúvodualebovoduscitrónom.posilnímetýmajbedrovúakrížovúoblasť.Jedzme jablká,hrušky,
brusnicea jedlázozemiakov.Doprajme sináročnejšie jedlá,vyprážané, lebo trávenieprebiehadobre.
42/2021
Október
Aknevieme,akoďalej,akopomôcťsebeadruhým, robme to,čoby robila láska.
III.FáZA
spln
16:56
Kyslá kapusta v cícerovom cestícˇku
Kyslákapusta,cícerovámúka, jemnéovsenévločky,kurkuma,mletýkoriander,mletá
rasca,mletáškorica,soľ,olivovýolej,kyslásmotana
kyslú kapustu scedíme, posekáme namenšie kúsky, zmiešame s pomletými ovsenými
vločkami amletým čiernym korením. cícerovúmúku zmiešame smletým koriandrom,
mletou rascou, kurkumou, škoricou a trochu osolíme. Z kyslej kapusty tvarujeme guľky,
miernestlačíme.obalíme ichvcícerovejmúke,potriemekyslousmotanouaopäťobalíme
vmúkeavyprážamevolejidozlatista.
12:05
22:00
9:58
6:39