Previous Page  56 / 130 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 56 / 130 Next Page
Page Background

55

VARÍME V ZNAMENÍ MESIACA

S24

230 x 140 mm

29

SK

20

KATOLÍCKY KALENDÁR

S25

220 x 165 mm

15

SK

20

2,50 €

2,40 €

Varíme v znamení

Mesiaca

2021

Ako sa starat’ o svoje zdravie v súlade s fázami Mesiaca

42.

týždeň

2021

Pondelok

Utorok

Streda

Štvrtok

Piatok

Sobota

nedeľa

18

Lukáš,Lukas,Lucas

pečeň,žLčník

!mäso,vyprážané jedlá,

mäsovévýrobky!

MLR,púpavový

19

kristián

pečeň,žLčník

!káva,vyprážané jedlá,mlieko,

čokoláda!

MLR, jablčník, ľanový

KD II.

20

Vendelín

čReVá

!mäso,kysnutépečivo, sladkosti!

krušina jelšová,dubovákôra,

enzymatickýčaj

ZD III.

21

Uršuľa

čReVá

!mäso,kysnutépečivo, sladkosti!

harmanček,enzymatickýčaj

22

Sergej

čReVá

!mäso,kysnutépečivo, sladkosti!

krušina jelšová,harmanček,

enzymatickýčaj

23

Alojzia

obLičky,MočoVéceSty

!káva,mlieko,mäso,citrusové

plody, sladkosti!

rebríček,praslička

24

kvetoslava

obLičky

!káva,mlieko,mäso,citrusové

plody, sladkosti!

urologickýčaj

V tomto týždni počas aktivizácie pečene a žlčníka jedzmemálo. žlčník a žlčovody prečistíme olivovým

olejomscitrónoma jablkami.pimehorkéčaje (zemežlč,horec).Vobdobísplnusaaktivizujúčreváazároveň

dominuječinnosťhrubéhočreva. Ječasnačrevnéhĺbkovéočistyadetoxikácie,ktorébudúmaťnajsilnejší

účinoknacelýorganizmus.Vhodnésú jedlázošošovice,pohánky,mrkvovéakapustovépolievky,acidofil-

némliekonaudržaniezdravejmikroflóryčriev.Vyhnimesamäsuasladkostiam.cvičmenaťahovaciecviky

nachrbticu,čímpomôžemeajobličkám.počas ichaktivizácie jedlánesolímeanekoreníme.pimeurologic-

kýčajačistúvodualebovoduscitrónom.posilnímetýmajbedrovúakrížovúoblasť.Jedzme jablká,hrušky,

brusnicea jedlázozemiakov.Doprajme sináročnejšie jedlá,vyprážané, lebo trávenieprebiehadobre.

42/2021

Október

Aknevieme,akoďalej,akopomôcťsebeadruhým, robme to,čoby robila láska.

III.FáZA

spln

16:56

Kyslá kapusta v cícerovom cestícˇku

Kyslákapusta,cícerovámúka, jemnéovsenévločky,kurkuma,mletýkoriander,mletá

rasca,mletáškorica,soľ,olivovýolej,kyslásmotana

kyslú kapustu scedíme, posekáme namenšie kúsky, zmiešame s pomletými ovsenými

vločkami amletým čiernym korením. cícerovúmúku zmiešame smletým koriandrom,

mletou rascou, kurkumou, škoricou a trochu osolíme. Z kyslej kapusty tvarujeme guľky,

miernestlačíme.obalíme ichvcícerovejmúke,potriemekyslousmotanouaopäťobalíme

vmúkeavyprážamevolejidozlatista.

12:05

22:00

9:58

6:39