Previous Page  73 / 92 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 73 / 92 Next Page
Page Background

HOT CHOCOLATE

Hot Chocolate - spôsob prípravy:

• Do hrnčeka s horúcim mliekom (okolo 200 ml) nasypte 2 lyžičky čokolády (okolo 30 g). Dôkladne rozmiešajte.

• Ak chcete získať intenzívnejšiu chuť čokolády - nasypte jej viac, až získate vami požadovaný efekt.

Hmotnosť netto:

Hmotnosť netto:

Hmotnosť netto:

Rozmery balenia:

Rozmery balenia:

Rozmery balenia:

Hodvábna mliečna čokoláda obsahujúca minimálne

33 % kakaovej masy. Dokonale sa rozpúšťa v mlieku

a môžete si vychutnať jej chuť počas dlhých zimných

večerov. Ideálne spojenie čokolády najvyššej

kvality a mlieka vám spríjemní chvíle odpočinku.

Taktiež vhodná pre najmladších entuziastov

čokoládových lahôdok.

Horká čokoláda obsahujúca minimálne 60 % kakaovej

masy. Ideálne je sa zohriať hrnčekom horúcej ľahko

stráviteľnej čokolády počas dlhých zimných večerov.

Dokonalá klasická chuť čokolády si získa každého

milovníka výnimočných sladkostí.

Biela čokoláda obsahujúca minimálne 28 % kakaovej

masy. Výnimočná čokoláda pre milovníkov jemnej

chuti a arómy vanilky. Čokoláda je dostupná

v podobe cukríkov s priemerom cca 12 mm.

225x80x45 mm

225x80x45 mm

225x80x45 mm

200 g

200 g

200 g

0411

0412

0413

HORÚCA ČOKOLÁDA - MLIÉČNÁ

HORÚCA ČOKOLÁDA - HORKÁ

HORÚCA ČOKOLÁDA - BIELA

PREMIUM CHOCOLATES

71