HOT CHOCOLATE
Hot Chocolate - spôsob prípravy:
• Do hrnčeka s horúcim mliekom (okolo 200 ml) nasypte 2 lyžičky čokolády (okolo 30 g). Dôkladne rozmiešajte.
• Ak chcete získať intenzívnejšiu chuť čokolády - nasypte jej viac, až získate vami požadovaný efekt.
Hmotnosť netto:
Hmotnosť netto:
Hmotnosť netto:
Rozmery balenia:
Rozmery balenia:
Rozmery balenia:
Hodvábna mliečna čokoláda obsahujúca minimálne
33 % kakaovej masy. Dokonale sa rozpúšťa v mlieku
a môžete si vychutnať jej chuť počas dlhých zimných
večerov. Ideálne spojenie čokolády najvyššej
kvality a mlieka vám spríjemní chvíle odpočinku.
Taktiež vhodná pre najmladších entuziastov
čokoládových lahôdok.
Horká čokoláda obsahujúca minimálne 60 % kakaovej
masy. Ideálne je sa zohriať hrnčekom horúcej ľahko
stráviteľnej čokolády počas dlhých zimných večerov.
Dokonalá klasická chuť čokolády si získa každého
milovníka výnimočných sladkostí.
Biela čokoláda obsahujúca minimálne 28 % kakaovej
masy. Výnimočná čokoláda pre milovníkov jemnej
chuti a arómy vanilky. Čokoláda je dostupná
v podobe cukríkov s priemerom cca 12 mm.
225x80x45 mm
225x80x45 mm
225x80x45 mm
200 g
200 g
200 g
0411
0412
0413
HORÚCA ČOKOLÁDA - MLIÉČNÁ
HORÚCA ČOKOLÁDA - HORKÁ
HORÚCA ČOKOLÁDA - BIELA
PREMIUM CHOCOLATES
71