48
KUCHÁRKA
S09
297 x 138 mm
29
SK
20
FIT RECEPTY
S10
297 x 138 mm
29
SK
20
2,60 €
2,70 €
2021
2021
F
20.
PONDELOK
UTOROK
STREDA
ŠTVRTOK
PIATOK
SOBOTA
NEDEĽA
23
22
21
20
19
18
17
Želmíra
Júlia
Juliana, Juliána
Zina
Bernard
Bernarda
Gertrúda
Viola
Gizela
MÁJ
BÝK
20.4.–20.5.
HLIVOVÁ POLIEVKA
300gkoreňovejzeleniny,1cibuľa,1veľkýzemiak,200g
hlivy, 50 g masla, soľ, mleté čierne korenie, mletá slad-
ká červenápaprika, zeleninový vývar,bobkový list, zrn-
ká celéhonového korenia, žerucha
Nakrájanú koreňovú zeleninu spolu s pokrájanou ci-
buľou speníme na rozpustenom masle. Posypeme
mletou sladkou červenoupaprikou,opečieme a zale-
jeme teplým zeleninovým vývarom.Namiernompla-
meni varíme cca 10 minút. Potom vložíme do hrnca
na kocky nakrájaný zemiak, rozobratú hlivu, bobko-
vý list, zrnká celého nového korenia, dolejeme vývar
auvaríme
spoludomäkka.Nazáverpodľa chutioso-
líme aokoreníme.Dozdobíme žeruchou.
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
1 2 3 4 5 6
26 27 28 29 30
1 2
3 4 5 6 7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
recepty
^ ^
2021
Fi
t
...spolu za zdravsím zivotom
@
PONDELOK
UTOROK
STREDA
ŠTVRTOK
PIATOK
SOBOTA
NEDEĽA
Soňa
Alena
Dita
Emanuel
Eman
Marián
Gabriel
Adrián
Adrian
Beňadik
Benedikt
28
27
26
25
24
23
22
BArAn 20.3.–19.4.
Marec 2021
TÝŽDeŇ
12.
Špenát naparíme, nadrobno pokrájame, pridáme nakrájanú cibuľu a prelisovaný strúčik
cesnaku.Po-
solíme, okoreníme, pridáme tavený syr, strúhaný syr, pomrvený kozí syr a spolu premiešame. Z umy-
tých a osušených paradajok zrežeme vršky. Vnútornú časť z paradajok vydlabeme a vnútro naplní-
me špenátovo-syrovou plnkou. naplnené paradajky uložíme do olejom vymastenej zapekacej misy,
pokvapkáme icholejom,pridáme zrezané vršky a vo vyhriatej rúre zapečieme.
•
8 ksparadajok
•
150gčerstvého špenátu
•
1cibuľa
•
1 strúčikcesnaku
•
olej
•
60g kozieho syra
•
30g taveného syra
•
50g strúhaného syra
•
soľ
•
mletéčierne korenie
Špenátové paradajky s kozím syrom
4porcie
152
kcal
1porcia: