KONTAKTUJTE NÁS

mrazek BB, ZA, NR, TN, KE, PO
Ing. Mário Mrázek
Mobil: 0917 233 640
mmrazek@anatex.sk
andrej BB, NR
Ing. Andrej Neuschl
Mobil: 0917 990 175
aneuschl@anatex.sk
danisovicova BA, TT
Katarína Danišovičová
Mobil: 0917 233 654
kdanisovicova@anatex.sk
petrovicova BA, TT
Lucia Petrovičová
Mobil: 0917 233 657
lpetrovicova@anatex.sk
Reklamné predmety pre každého
chranena-dielna

KATEGÓRIE BLOGU

S pomocou štatistiky je jednoduché klamať.
Bez nej je ale ťažké povedať pravdu.


Reklamné kalkulačky sú stále jedným z najväčších lídrov v reklamných predmetoch. Sú základným nástrojom v celom našom akademickom, profesijnom a osobnom živote. Od študentov, učiteľov, obchodníkov, manažérov a rôznych iných profesií, každý potrebuje kalkulačku v určitom časovom okamihu. Podarovať kalkulačky s vlastným logom pre obchodných partnerov a klientov Vám zabezpečí vysokú efektivitu propagácie Vašej firmy.

Reklamné kalkulačkyReklamné kalkulačky sú schopné zvýšiť potenciál viditeľnosti Vašej značky

Vreckové kalkulačky sú nutnosťou na každom pracovnom stole v kancelárii a určite sa budú tešiť častému používaniu koncových užívateľov. Od mladého veku je význam matematiky silne zdôrazňovaný v každej vyspelej spoločnosti, tak si položte otázku, aký je lepší spôsob, ako podporovať vzdelávania a pritom použiť naozaj efektívny marketingový ťah? Kedykoľvek užívateľ použije Vašu propagačnú kalkulačku za účelom riešiť nejaký matematický úkon, bude informovaný o Vaše značke.

Okrem loga by mali kalkulačky predstaviť názov Vašej spoločnosti a kontaktné informácie, poprípade nejaké motto, ktoré Vás vystihuje. Kalkulačky sú nadčasové, poskytujú stále aktuálne informácie a v prípade ak si na ne dáte potlač vlastného loga, prezentujú myšlienky, ktoré môžu maximalizovať úspech Vašej marketingovej investície.

Reklamné kalkulačky ponúkame v širokej a pestrej palete rôznych modelov

Sú to kalkulačky mnohých tvarov, farieb a veľkostí. Niektoré kalkulačky sú tenké, že sa zmestia do vrecka nohavíc, zatiaľ čo iné sa môžu pochváliť XXL veľkosťou pre lepšiu čitateľnosť a manipuláciu. Poháňané sú buď na batérie, slnečný alebo dokonca aj na vodný pohon, čím vyjadríte Váš šetrný postoj k životnému prostrediu. Reklamné kalkulačky tvoria jedinečný a funkčné darček pre každú demografickú skupinu!

Autor: Ján Chomík, Anatex, s.r.o. – Reklamné predmety

Neváhajte a kontaktujte nás už dnes e-mailom alebo telefonicky na tel. čísle 048/412 43 14. Vypracujeme Vám nezáväznú cenovú ponuku.

BLOG

NESTRÁCAJTE ČAS, ZAVOLAJTE NÁM

mrazek

Banská Bystrica, Žilina, Nitra, Trenčin, Košice, Prešov

Ing. Mário Mrázek
Mobil: 0917 233 640
mmrazek@anatex.sk

neuschl

Banská Bystrica, Nitra

Ing. Andrej Neuschl
Mobil: 0917 990 175
aneuschl@anatex.sk

danisovicova

Trnava, Bratislava

Katarína Danišovičová
Mobil: 0917 233 654
kdanisovicova@anatex.sk

danisovicova

Trnava, Bratislava

Lucia Petrovičová
Mobil: 0917 233 657
lpetrovicova@anatex.sk